Hvor er forespurte meldinger på messenger?
Hvor er forespurte meldinger på messenger?

Video: Hvor er forespurte meldinger på messenger?

Video: Hvor er forespurte meldinger på messenger?
Video: Детективы были шокированы, после того как вошли в ее дом! Жуткое дело Аарона Паджича 2024, Mars
Anonim

For å finne meldingsforespørsler, klikk på det tannhjulformede ikonet øverst til venstre på skjermen og velg alternativet for meldingsforespørsler. Dette vil vise alle meldingsforespørsler du har mottatt.

Hvordan ser du forespurte meldinger på Messenger?

Åpne Messenger-appen på smarttelefonen din. Trykk nå på profilbildet ditt øverst til venstre. Trykk deretter på meldingsforespørsler. Se meldingen.

Blir du varslet om meldingsforespørsler?

Siden meldingsforespørsler ikke utløser varsler, kan de forbli ubemerket en stund. … Husk at for å sikre at meldinger du ønsker å bli varslet om ikke skjules, bør du sjekke innboksene dine regelmessig.

Kan du lese en meldingsforespørsel uten å godta den?

du kan se meldingen uten å godta meldingsforespørselen. På denne måten vil personen ikke vite at du har sett meldingen eller at du har lest den. … Så les gjerne en meldingsforespørsel, vel vitende om at avsenderen ikke vet den ene eller andre måten.

Hvordan kan jeg finne ut om noen spammet meg på Messenger?

Spam-meldinger er plassert under meldingsforespørsler i messenger Facebook filtrerer spam-meldinger automatisk, og det er derfor det er ganske vanskelig å finne. Når du har funnet meldingsforespørslene i messenger, scroll ned til den nederste siden, og du vil finne en liten lenke som sier: Se spam.

Anbefalt: