Skal jeg besøke murano eller burano?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg besøke murano eller burano?
Skal jeg besøke murano eller burano?

Video: Skal jeg besøke murano eller burano?

Video: Skal jeg besøke murano eller burano?
Video: 20 вещей, которые нужно увидеть и чем заняться в Венеции, туристический гид по Италии 2024, Mars
Anonim

Hvis du er interessert i å lære mer om det venetianske glasset, er Murano stedet å gå For de som er interessert i blonder, er Burano noe for deg. Fotografer vil sannsynligvis også foretrekke Burano for de fargerike bygningene, men husk at det kan bli veldig folksomt til tider.

Er Murano og Burano verdt et besøk?

Vi besøkte Murano, Burano og San Michele kirkegård. Veldig enkelt å gjøre med vaparetto og dagspass. Vi fant dem veldig interessante og definitivt verdt tiden. En time eller to på hvert sted ville være mer enn nok til å ha en fin tur rundt.

Hva er forskjellen mellom Burano og Murano?

Murano er nærmere og tar mindre tid å komme til, men er litt mildere i personlighet. Det handler mest om glassshopping. Burano er veldig fargerik og lager flotte bilder. Det er definitivt shopping der også, men det er generelt mer fokusert på blonder, men du kan finne andre ting også.

Kan du gjøre Murano og Burano på én dag?

Det er mulig å se Murano og Burano på én dag med tid til overs Mens Burano er kjent for sine blonder og sine fargerike bygninger, er Murano en helt unik og sjarmerende beliggenhet. Selv om denne øya er kjent for glasset sitt, er det mange ting å gjøre der som ikke involverer glassfremstilling.

Er Burano verdt et besøk?

Å besøke lyse og fargerike Burano fra Venezia er en av de mest populære dagsturene fra kanalenes by – og det er vel verdt båtturen! … Det er også, for å være helt ærlig, for pent til å unngå – det er få byer på jorden som er så fargerike som Burano!

Anbefalt: