Hvordan smaker waragi?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan smaker waragi?
Hvordan smaker waragi?

Video: Hvordan smaker waragi?

Video: Hvordan smaker waragi?
Video: Reklamefilm Noisy «Hvordan smaker Noisy?» 2024, Mars
Anonim

Sitrusen som dukker opp er en stor kunstig, men den viser en side som min smak ikke helt hadde vist frem. Ganen er grei einer med en topp i midten av godteri, appelsin, sitron og lime. minner svakt om kjegler, og mange andre rimelige giner som har denne lappen.

Hvordan smaker Uganda waragi?

Smaken er grei einer med en topp i midten av godteri, appelsin, sitron og lime. Minner svakt om kjegler, og mange andre rimelige giner som har denne tonen. Finishen er en bare svakt furunote. Finishen er middels kort i lengde, men ganske varm, selv for 40 % ABV.

Hvor sterk er waragi?

Den merkede, flaske (og regulerte) Uganda Waragi er brygget av bananer (som enguli), laget med hirse og danner en klar, ganske krydret ugandisk gin. Den trippeldestilleres til den når et alkoholinnhold på 96 % vol, og blandes deretter til den kommer til den endelige prøven på 40 %.

Er waragi en gin?

Waragi er kjent som en form for hjemmelaget gin. Begrepet "Waragi" er synonymt med lok alt destillert gin i alle deler av Uganda. Uganda Waragi er imidlertid et spesielt merke av industrielt destillert gin produsert av East African Breweries Limited.

Hva blander du med Uganda waragi?

An foreslår å blande Uganda Waragi med Cola, Lime, Juice eller Tonic. Einer og angelica på nesen. Det er en innledende mykhet med litt einer, litt krydder og litt rotaktig jord.

Anbefalt: