Kan vi bruke m sand til rcc?

Innholdsfortegnelse:

Kan vi bruke m sand til rcc?
Kan vi bruke m sand til rcc?

Video: Kan vi bruke m sand til rcc?

Video: Kan vi bruke m sand til rcc?
Video: Шпатлевка стен и потолка. З способа. Какой самый быстрый? 2024, Mars
Anonim

Yes, M-Sand (knust sand) kan erstatte 100 % elvesand i en betongblanding. … Siden kvalitetskontrollen opprettholdes i prosessen med å klargjøre produsert sand, vil den oppnådde sanden til enhver tid bedre bekrefte til Zone-II graderingsstandardene (påkrevd av IS-koden for betongarbeider).

Kan m sand brukes til betong?

Fordeler med M-sand

Den største fordelen med produsert sand er at den er svært kohesiv og trykkfast. Den har mindre urenheter, noe som hjelper til med å produsere betong av bedre kvalitet. Dessuten er den kontrollerte graderingen av sone-II mulig, egnet for betong.

Hvilken sand er best for RCC?

Elvesand eller Natursand De brukes hovedsakelig i betong- og murarbeid. De kan også brukes til RCC, puss og mye annet mur- eller blokkarbeid. Denne sanden består av en jevnere tekstur og en bedre form på korn. Elven eller den naturlige sanden krever svært mindre vann.

Hva er ulempene med m sand?

Ulemper med produsert sand

  • På grunn av dens glatte og kantete teksturer, fører det til mer vann- og sementbehov for å oppnå forventet bearbeidbarhet, og dermed øke de totale kostnadene.
  • Hvis M Sand inneholder et stort antall mikrofine partikler, kan det påvirke styrken og bearbeidbarheten til betongen.

Hva brukes m sand til?

Produsert sand eller M-sand er en erstatning for elvesand, brukt i byggeindustrien hovedsakelig for betongproduksjon og mørtelblanding. Dette er hovedsakelig knust fint tilslag produsert av et kildemateriale med passende styrke, holdbarhet og formegenskaper.

Anbefalt: