Må ledningsmålere matche?
Må ledningsmålere matche?

Video: Må ledningsmålere matche?

Video: Må ledningsmålere matche?
Video: Все, что вам нужно знать о том, что находится в блоке предохранителей автомобиля 2024, Mars
Anonim

Du kan alltid bruke en større måler enn det som kreves uansett, så lenge ledningsmetodene dine er riktige. Det er ett problem, men det er et "praktisk implementering"-problem mer enn en regel. Det er å feste ledningen til enheten, kontakten, bryteren, hva som helst, eller få den større ledningen til å passe et sted.

Kan du blande forskjellige kabler?

Det er helt trygt å bruke det. Ikke bekymre deg for å forvirre fremtidige arbeidere. Hvis de vil legge til noe i kretsen, må de slå av strømbryteren først, og så vil de se at de jobber med en 15 ampere krets.

Hva skjer hvis du bruker feil ledning?

Å bruke riktig tråd er svært viktig av flere grunner. Hvis en for liten størrelse brukes, kan ledningen smelte på grunn avav den store mengden strøm som flyter gjennom den sammenlignet med hvor mye kablene tåler. Jo mindre tråddiameteren er, jo høyere motstand vil det være mot energistrømmen.

Er det dårlig å koble til to forskjellige kabler?

Så så lenge du ikke trekker for mye strøm gjennom de mindre ledningene, er du vanligvis OK. Hvis tilkoblingene dine er signal- og ikke strømtilkoblinger, må du se på frekvensen til signalene.

Er trådmålere universelle?

Trådmålestørrelser er representert gjennom numeriske verdier, AWG 4/0 til AWG 40. Jo lavere nummer som er tilordnet en ledning, desto større er diameteren; jo høyere tall, jo mindre diameter. AWG står for American Wire Gauge. … AWG er ikke universell.

Anbefalt: