Blomster syklamen vinter?

Innholdsfortegnelse:

Blomster syklamen vinter?
Blomster syklamen vinter?

Video: Blomster syklamen vinter?

Video: Blomster syklamen vinter?
Video: THE LATER ME;RMAID 2024, Mars
Anonim

Som mange andre planter i deres opprinnelige østlige middelhavsklima, blomstrer syklamen naturlig om høsten, vinteren og våren når været blir kjølig og fuktig.

Hvilke måneder blomstrer syklamen?

Cyclamen-habitatet spenner fra løvskog til krattområder og steinete områder. Noen syklamenarter blomstrer fra september til desember, andre fra desember til mars. De fleste blir omtrent 10 cm høye, selv om etablerte knoller kan nå størrelsen på en middagstallerken og produsere dusinvis av blomster.

Er syklamen hele året?

Cyclamen 'Hele året- rundblomstrende Blandet'

Hvilken måned går syklamen i dvale?

Når går syklamener i dvale

Vinteren er milde og somrene er tørre. Planter lærer å overleve ved å blomstre om vinteren eller tidlig på våren og gå i dvale i sommeren når det er lite fuktighet. Med riktig pleie vil sovende syklamenplanter dukke opp igjen om høsten. Mens de hviler, trenger syklamen tørr jord og svakt lys.

Fortsetter syklamen å blomstre?

Nå som syklamenene dine blomstrer igjen, vil du holde dem i blomst så lenge som mulig … Syklamens trives i kjølige temperaturer, og de liker natttemperaturer som kjølige som 40 grader Fahrenheit (4 C.). Til tross for den beste pleie, blekner cyclamen-blomstene til slutt.

Anbefalt: