Må du være 16 år for å kjøpe monster?
Må du være 16 år for å kjøpe monster?

Video: Må du være 16 år for å kjøpe monster?

Video: Må du være 16 år for å kjøpe monster?
Video: Настя и Арбуз со сказочной историей для детей 2024, Mars
Anonim

Energidrikker kan være skadelige for barn og ungdom, og bør ikke selges eller markedsføres til barn under 18, ifølge en ny studie utført av en forbrukerorganisasjon. Som tobakk, sier Harris, bør energidrikker som Red Bull og Monster holdes bak disken med begrenset salg til voksne.

Må du være 16 år for å kjøpe energidrikker?

Under 16 år trenger ikke lovlig å oppgi ID for å kjøpe en energidrikk, selv om det er en bransjeavtale om ikke å promotere til den aldersgruppen. … Energidrikker kan ikke aldersbegrenses for personer over 18 år.

Kan du kjøpe monstre under 16?

Må barn under 16 år fremvise legitimasjon for å kjøpe en energidrikk? Nei, det er ingen juridiske krav for barn under 16 år gamle til å fremvise legitimasjon for å kjøpe mat og drikke som inneholder koffein, inkludert energidrikker.

Må du være i en viss alder for å kjøpe et monster?

FDA har ennå ikke tatt en beslutning om salg av energidrikker til mindreårige basert på IOMs rapport. … De anbefaler at energidrikker begrenses for de under 18 år.

Kan en 14 år gammel drikke monster?

Konklusjonen er at barn og ungdom aldri bør drikke energidrikker. Og de bør drikke rent vann under og etter rutinetrening, i stedet for sportsdrikker, som inneholder ekstra kalorier som bidrar til fedme og tannråte.

Anbefalt: