Er rockeries gammeldags?

Innholdsfortegnelse:

Er rockeries gammeldags?
Er rockeries gammeldags?

Video: Er rockeries gammeldags?

Video: Er rockeries gammeldags?
Video: ВИЧ и СПИД - признаки, симптомы, передача, причины и патология 2024, Mars
Anonim

En ny generasjon gartnere, inspirert av Instagram-bilder, kjøper nok en gang steinblokker for å bygge steinhager som inntil nylig var avskrevet som en gammeldags idé. …

Er steinerier lite vedlikehold?

Hvorfor bygge et steinparti? Det kan ikke være enklere å bygge ditt eget steinparti. … Klipphager krever veldig lite vedlikehold, så du trenger ikke bruke mye tid og energi på å beskjære, mate og vanne plantene. De er også flotte hjem for insekter og er et fantastisk prosjekt for å få barn inn i hagen.

Er steiner bra for dyrelivet?

Å bygge en steineriet vil tiltrekke seg dyreliv, selv en liten haug med steiner tiltrekker seg insekter og igjen dyrelivet som lever av dem. En steinhage laget av hagesteiner og gamle husmursteiner vil være et flott ly for insekter. … En steinhage vil også oppmuntre dyrene som lever av dem til å henge rundt om vinteren.

Hva er vitsen med et steinparti?

Rockeries skaper en utrolig innvirkning i enhver hagedesign, og gir en veldefinert plass for planting og støtte for alle hevede områder. Steinerier kan brukes for å skjule et område og gi beplantning for å danne kant til en sti eller skape et attraktivt område.

Hvordan moderniserer du et steinparti?

Simply velg steinhageplanter – sukkulenter, kaktuser og miniatyrløkplanter som japansk iris og påskeliljer – og spred grus eller småstein rundt plantene. Deretter kan du vise miniatyrsteinen på et bord, en terrasse eller en balkonghage.

Anbefalt: