Beveger voksormer seg?
Beveger voksormer seg?

Video: Beveger voksormer seg?

Video: Beveger voksormer seg?
Video: Hva er en uke? Що таке тиждень? Что такое неделя? 2024, Mars
Anonim

De ser alle ut som døde, ingenting beveger seg, de holder fortsatt på det de holdt på med da katastrofen inntraff. de er på forskjellige stadier av utvikling eller i det minste er de alle forskjellige størrelser. De ser alle sunne ut, de beveger seg bare ikke!

Hvordan vet du om voksormer er i live?

Hvis de begynner å bli svarte og ser flate/deflaterte ut, er de døde. Jeg holder voksormene mine varme ved å bruke en 7w krypdyrvarmematte (enhver varmekilde gjør det).

Hvor lang tid tar det før voksormer beveger seg?

Vent til møllene klekkes.

Ved varme temperaturer kan en voksen møll dukke opp fra kokongen i løpet av så få som ti dager etter spinning. Ikke bli overrasket om det tar et par uker (eller opptil 40 dager for mindre voksormer). Ved romtemperatur kan det hende du må vente så lenge som 60 dager.

Vil voksormer dø i kjøleskapet?

Voksorm bør holdes ved en konstant kjølig temperatur (55-60°); dette vil holde dem i dvale og sikre at de varer i flere uker. De fleste kjøleskap er for kalde til å lagre dem i, men kjøleskapsdøren eller en vinkjøler er litt varmere og vil vanligvis fungere fint.

Hvorfor blir voksormer svarte?

Dette skjer vanligvis hvis de har vært utsatt for kalde temperaturer, og ja, du kan mate dem. Hvis du mener at de har blitt mørkebrune og harde, så går de inn i puppesyklusen deres og teknisk sett, ja, hvis kameleonen din er interessert, så kan han spise dem.

Anbefalt: