Hvem lager håndverker stangsag?

Innholdsfortegnelse:

Hvem lager håndverker stangsag?
Hvem lager håndverker stangsag?

Video: Hvem lager håndverker stangsag?

Video: Hvem lager håndverker stangsag?
Video: Bitcoin Mining Profit After 60 Days 💰 2024, Mars
Anonim

I januar 2017 ble Craftsman-merket solgt til Stanley Black & Decker, selv om Sears beholdt roy altyfrie rettigheter til Craftsman-varemerket i 15 år framover. Stanley Black & Decker eier nå Husqvarna Group of Companies.

Er Craftsman og Poulan det samme?

Siden Poulan eies av Husqvarna, deler de to merkene ofte teknologier. … De fleste Craftsman-produktene på mellomnivå i kraftutstyrssegmentet er noe endrede Poulan-produkter.

Er Remington og Craftsman motorsager det samme?

Craftsman's US Manufacturing Plants

Snarere, i likhet med Remington-motorsager og/eller Echo-motorsager lages offshore. Craftsman motorsager er veldig billige i forhold til det du får, og det er sannsynligvis ikke mulig å oppnå hvis de ble laget i USA.

Er Craftsman motorsag et godt merke?

Craftsman er kjent for å levere produkter av rimelig høy kvalitet til en pris som de fleste av oss har råd til, og motorsagsettet CMCCS620M1 er ytterligere et bevis på deres fortsatte innsats for å gi utmerket verdi for penger. Den har en slående likhet med DeW alts 20V batteridrevne motorsag, DCCS620B.

Er eldre Craftsman-motorsager noe bra?

Craftsman-navnemerket er generelt synonymt med quality når det kommer til verktøy. Noen av de eldre motorsagene av vintagemodeller kan være verdt å fikse eller pusse opp hvis du finner nødvendig informasjon og deler til dem. …

Anbefalt: